Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Μέλη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής Μεταμόρφωσης.

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, οι δημαιρεσίες στο Δήμο Μεταμόρφωσης με την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.


Στην εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε η κα Αθανασία Ακριώτη προερχόμενη από την παράταξη του Δημάρχου, κ. Στράτου Σαραούδα, «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση».


Στις άλλες δυο θέσεις του Προεδρείου εκλέχθηκε από την μείζων αντιπολίτευση ο κ. Σπύρος Πανδής στη θέση του Αντιπροέδρου και από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο κ. Γρηγόρης Μολύβας, στη θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ολοκληρώθηκαν επίσης οι διαδικασίες ανάδειξης και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μεταμόρφωσης, η οποία σημειώνεται ότι ασκεί τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες καταργήθηκαν.


Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μεταμόρφωσης είναι ο Δήμαρχος, κ. Στράτος Σαραούδας, ενώ η σύνθεση που προέκυψε κατά την εκλογική διαδικασία είναι η εξής:

 

Τακτικά Μέλη: κ. Παναγιώτης Λουσίδης, κ. Αδάμ (Μάκης) Αδαμίδης, κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος, κ. Στέλιος Σαριδάκης, κ. Σάββας Νάνος και κ. Παναγιώτης Μακρίδης.

 

Αναπληρωματικά Μέλη: κ. Βασίλης Κορκολής, κ. Γιώργος Στρογγυλούδης, κα Δήμητρα Τσεβά, κ. Στάθης Βλαχάκης, κ. Βασίλης Καραβάκος και κα Κωνσταντίνα Λιάκου.

 

Σημείωση:

 

Πριν την έναρξη των δημαιρεσιών «κόπηκε» η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα (βασιλόπιτα) και ο τυχερός δημοτικός σύμβουλος ήταν ο κ. Κώστας Κολοβός.