Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Μεταμόρφωσης ενημερώθηκαν για τα οφέλη της ανακύκλωσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μεταμόρφωσης, την Περιφέρεια Αττικής και την πρωτοβουλία Green City, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης.

Κατά τη διάρκειά της, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την περιβαντολλογική κρίση και για την αξία της ανακύκλωσης, ενώ το κινητό πράσινο σημείο, την επόμενη Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, θα βρεθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης.

Στόχος είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές, καθώς η νέα γενιά αποτελεί το μέλλον και την ελπίδα του πλανήτη. Άλλωστε, όπως αναφέρει και το φετινό moto της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, "Η Γη είναι μόνο μία". (ή "Μόνο μία Γη").

Στην δράση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Στέλιος Σαριδάκης και ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου, Χριστόφορος Οικονόμου.