Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Ολοκλήρωση δωρεάν προληπτικής εξέτασης για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

Με μεγάλη προσέλευση πολιτών (50 άτομα) ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, η δράση δωρεάν προληπτικού ελέγχου για το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, που διοργάνωσε το Τμήμα Προαγωγής και Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΕΝΙΑΊΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΙΦΗΜ.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε με τη χρήση του φορητού υπερηχογράφου του Δήμου Μεταμόρφωσης στα γραφεία της ««ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» ΕΝΙΑΊΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΙΦΗΜ, Αγνώστων Ηρώων 118, 2ος όροφος Νέα Ιωνία, υπό την ιατρική επίβλεψη του κ. Λουσίδη Παναγιώτη, Ειδικού Καρδιολόγου, Δρ. Πανεπιστημίου PAVIA, Τ. Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής ΓΟΝΚ, "Άγιοι Ανάργυροι" και Αντιδημάρχου Προαγωγής & Προάσπισης Δημόσιας Υγείας Δήμου Μεταμόρφωσης.

Το παρόν στη δράση έδωσε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, η Ελισάβετ Γεωργιάδου, Πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, καθώς και μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές της εταιρείας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για τη φιλοξενία και τη συνεργασία καθόλη τη διάρκεια της προληπτικής εξέτασης, καθώς επίσης και την εθελόντρια νοσηλεύτρια Πέγκυ Αλμέτα για την πολύτιμη προσφορά της.