Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Δελτία Τύπου

Ολοκλήρωση Δωρεάν Προληπτικής Εξέτασης της Αναπνευστικής Λειτουργίας από το Δήμο Μεταμόρφωσης.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δωρεάν Προληπτική Εξέταση της Αναπνευστικής Λειτουργίας στις 15/1/2020 από το Δήμο Μεταμόρφωσης και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Η δωρεάν εξέταση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό σε 83 ενδιαφερόμενους στο χώρο του ιατρείου του Α’ ΚΑΠΗ, τον οποίο μάλιστα επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας κ. Λουσίδης Π. δήλωσε: «Η ενημέρωση, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας μας. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία διοργανώνει συχνά δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Στα πλαίσια των δράσεων αυτών, στις 15/1/2020 έγινε έλεγχος σε 83 δημότες από το παράρτημα ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με την υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την συνεργασία, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και όλους όσους συνέβαλαν, ο καθένας από την πλευρά του, στην επιτυχία της εκδήλωσης».