Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Παραδόθηκε η βοήθεια η οποία συγκεντρώθηκε (9-13 Αυγούστου) για τους πυρόπληκτους στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, μαζί με την διευθύντρια και εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, μετέβησαν σήμερα στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, όπου παρέδωσαν, με δύο γεμάτα φορτηγά, την βοήθεια που συγκεντρώθηκε για τους πληγέντες της περιοχής.

 

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Μεταμόρφωσης, τον Δήμαρχο, τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της πόλης μας για την συνδρομή.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους συνέβαλλαν στην συγκέντρωση αυτής της μεγάλη βοήθειας. Η καταστροφή που αντικρύσαμε, είναι πρωτόγνωρη. Και δεν υπάρχει περιθώρια να χαθεί ούτε μία ημέρα από την σταδιακή αποκατάστασή της.

 

Από τον Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ενημερωθήκαμε ότι έχουν μεγάλη ανάγκη από στήριξη τόσο σε υδραυλικές, όσο και ηλεκτρολογικές εργασίες. Εάν κάποιος επιθυμεί να συμβάλλει, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα:

 

22270 31603 (Λίμνη), 22273 50200 (Μαντούδι), 22270 61220 (Αγ. Άννα)

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΒΙΚΟΣ, ΜΕΓΑ ΑΕ, ΑΝΕΜΟΣ και όλους όσους συνέβαλλαν -ανώνυμα και επώνυμα- στην συγκέντρωση των αγαθών για τους πυρόπληκτους (όπως το 1ο ΚΑΠΗ, την Ένωση Συλλόγων Γονέων και τους δεκάδες συμπολίτες μας).

 

…ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…