Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Παραχώρηση αυτοκινήτου στις κοινωνικές δομές του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Το έργο της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας ενισχύεται ιδιαίτερα με την παραχώρηση ενός επιβατικού αυτοκινήτου από γνωστή εταιρεία, στα πλαίσια
της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.

Το αυτοκίνητο παρέλαβε, από την  Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρο και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ A.E. ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Πάνο Λουσίδη, και στελέχη της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Ο κ. Σαραούδας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δήλωσε ότι «Στη Μεταμόρφωση ο αγώνας κάλυψης των αναγκών ευάλωτων οικονομικά οικογενειών είναι καθημερινός και ιδιαίτερα
σημαντικός. Είναι υποχρέωσή μας, ως Δήμος και ως Άνθρωποι, να είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη.

Οι κοινωνικές μας δομές, με τη «Η Βοήθεια στο Σπίτι», το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την καθημερινή παροχή γεύματος και το Κέντρο Κοινότητας, εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες δικαιούχους συμπολίτες μας, των οποίων ο αριθμός έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ένα έργο το οποίο από σήμερα θα είναι πιο εύκολο, χάρη στην παραχώρηση ενός αυτοκινήτου, για το οποίο ευχαριστούμε την κα Θεοχαράκη και το οποίο από σήμερα κιόλας τίθεται στη διάθεση της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας».