Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Δελτία Τύπου

Παραχωρήθηκαν tablets για μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μεταμόρφωσης προμηθεύτηκε 115 tablets για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων. Τα tablets δόθηκαν στις Διευθύνσεις των σχολείων και τους προϊστάμενους των νηπιαγωγείων, που έχουν την αρμοδιότητα και ευθύνη διάθεσής τους, όπου κρίνουν ότι υπάρχει ανάγκη.

Στην παράδοση των tablets παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δημήτρης Τσίκνας, η δημοτική σύμβουλος και αναπληρώτρια στην Επιτροπή, Νικολέττα Πατέλη και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, Λία Τσάμη.

Ο κ. Σαραούδας σε δήλωσή του ανέφερε:
«Μετά την παραχώρηση tablets σε παιδιά δικαιούχων οικογενειών από την Κοινωνική Υπηρεσία, τα ηνία πήρε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή με την αγορά και διάθεση tablets σε σχολεία της Μεταμόρφωσης. Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είμαστε στο πλευρό τόσο των καθηγητών, όσο και των μαθητών».