Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα συμμετοχής Πολιτιστικών Συλλόγων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

(ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ)

Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν -και δεν απουσιάζουν- οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Μεταμόρφωσης από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, όπου προσθέτουν την δική τους πολιτιστική και εθνοπαραδοσιακή σφραγίδα.

Συγκεκριμένα θα βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (με μουσική, χορό και εκπλήξεις...):

- Σάββατο 18/12, στις 18.00 το απόγευμα, ο Σύλλογος Ποντίων «Ο Εύξεινος Πόντος». (αναβολή λόγω κακοκαιριας. Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία)

- Κυριακή 19/12, στις 19.00 το απόγευμα η Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης "Η Μεγαλόνησος". (αναβολή λόγω κακοκαιρίας. Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία)

- Τετάρτη, 22/12, στις 19.00 το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Μεταμόρφωσης ¨Ο Πύρρος¨.

- Πέμπτη 23/12, στις 19.00 το απόγευμα η Ιστορική & Λαογραφική Εταιρία ¨Συπαληττός¨.

- Παρασκευή 24/12, στις 12.00 το μεσημέρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨Θάλασσα & Παράδοση¨.

Μάλιστα το πρωί, προτού καταλήξουν στο χωριό, μέλη του Συλλόγου θα «πουν» τα κάλαντα στο Δημαρχείο και στις κεντρικές οδούς (Γ. Παπανδρέου και Γκινοσάτη) με νησιώτικη μουσική και κεράσματα.

Σημειώνεται ότι θα μοιράζονται και μελομακάρονα-κουραμπιέδες, με τη συνδρομή της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

(σε περίπτωση κακοκαιρίας ή άλλης έκτακτης ανάγκης, θα υπάρξει ενημέρωση)

Επ’ ευκαιρία, πέραν των Συλλόγων για την αναφερθείσα συμμετοχή τους, ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την χθεσινή εκδήλωση (και όχι μόνο!) όλες τις υπηρεσίες του #ΔήμοςΜεταμόρφωσης (Καθαριότητα, Τεχνική Υπηρεσία, Κοινωνική Υπηρεσία), ιδιαίτερα το Τμήμα Πολιτισμού για την υποδειγματική διοργάνωση, την Κοινωφελή Επιχείρηση για την συνδρομή και το Χωριό, την σχολική χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου, την Παιδική και Μικτή Χορωδία του Δήμου, καθώς και την Ορχήστρα Πνευστών και Κρουστών του Δήμου.

Καλές Γιορτές!