Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Εθελοντών

Τη δημιουργία ομάδας εθελοντών αποφάσισε ο Δήμος Μεταμόρφωσης με την υπ. αριθμόν 46/ 26-4-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Εθελοντισμός μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος και μπορεί να βοηθήσει στην καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου. Εξάλλου εθελοντής είναι ο πολίτης που προσφέρει αυτοβούλως και ανιδιοτελώς τον χρόνο του, τις γνώσεις του, τις δεξιότητες του για χρήσιμες δράσεις προς όφελος άλλων χωρίς απαίτηση ανταλλάγματος.

Για το λόγο αυτό δημιουργείται μητρώο εθελοντών με στόχο την καταγραφή,οργάνωση και ενεργοποίηση της διάθεσης για προσφορά στην πόλη μας και την αξιοποίηση της στο μέγιστο βαθμό.

Καλούμε λοιπόν όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και να καταγραφούν στο μητρώο εθελοντών να ενημερωθούν από τη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο 2102852211 η να στείλουν μήνυμα στο email: koinonikes.domes@metamorfossi.gr ,δηλώνοντας τα πεδία ενδιαφέροντος τους και τους τομείς που θα επιθυμούν να ασχοληθούν. (υγεία, κοινωνική φροντίδα, ΑμεΑ, Τρίτη Ηλικία, νομική στήριξη, εκπαιδευτική προσφορά, φροντίδα αδέσποτων ζώων).

Η τήρηση του μητρώου θα γίνεται με πλήρη συμμόρφωση των διατάξεων για σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα.