Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Πρόσκληση συμμετοχής στο Πρόγραμμα "Φιλία σε κάθε Ηλικία".

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης συμβάλλει στην επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος "Φιλία σε κάθε Ηλικία" σε άτομα της Τρίτης Ηλικίας που κατοικούν στο Δήμο.

Στόχος του προγράμματος είναι η καταπολέμηση της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης ατόμων Τρίτης Ηλικίας μέσα από την ανθρώπινη επαφή και την ανάπτυξη δεσμών φιλίας.

Οι εθελοντές αποτελούν την κινητήρια δύναμη του προγράμματος Φιλία σε κάθε Ηλικία, στην προσπάθεια καταπολέμησης της μοναξιάς.

Αν θες να γίνεις κι εσύ εθελοντής, δεν χρειάζεται να διαθέτεις συγκεκριμένες γνώσεις, αλλά συνέπεια, ειλικρίνεια και διάθεση για κοινωνική προσφορά!

Εάν γνωρίζεις κάποιο άτομο της Τρίτης Ηλικίας που θα μπορούσε να επωφεληθεί από το πρόγραμμα Φιλία σε κάθε Ηλικία μπορείς και εσύ να συμβάλλεις διότι στεκόμαστε δίπλα στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που ζουν μόνοι.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης στο τηλέφωνο‪ 2132012988 ή στο email koinonikes.domes@metamorfossi.gr.