Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Δελτία Τύπου

Πρωταγωνιστές τα παιδιά και το κέφι στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ κέφι, χαρούμενη διάθεση και εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι αποκριάτικες δράσεις του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Δρώμενα, παιχνίδια, εργαστήρια και κατασκευές μάσκας και χαρταετού απασχόλησαν δημιουργικά από νωρίς στο Σκεπαστό Αττικής Οδού τους μικρούς μας φίλους, ενώ ενθουσιασμό σκόρπισε με την άφιξη του το Καρναβαλικό Λεωφορείο, με τους συμπολίτες μας να αναμένουν με κέφι την σειρά τους για τη βόλτα τους.

Ακολούθησε η παρέλαση της Μασκαράτας - ξανά στην πόλη μας μετά από αρκετά χρόνια - με ευφάνταστες ιδέες από μικρούς και μεγάλους και μεγάλη συμμετοχή,γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες για κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, με μεγάλη ευχαρίστηση παρακολουθήσαμε τα αποκριάτικα έθιμα και δρώμενα απ’ τους εθνοπαραδοσιακούς και πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν με τη λήξη της παρέλασης στην πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Τις εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των αρχών του Τόπου μας, αντιδημάρχων, προέδρων νομικών προσώπων, δημοτικών συμβούλων, μελών παρατάξεων, συλλόγων, εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας και φυσικά πλήθος δημοτών και επισκεπτών.

Μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσοι συμμετείχαν στα δρώμενα – παρέλαση - έθιμα με οποιονδήποτε τρόπο και ιδιότητα, ο ενθουσιασμός και το κέφι τους ήταν κομβικής σημασίας για την μεγάλη επιτυχία και αυτονόητα σε όσους εργάστηκαν – συνεργάστηκαν – συνέπραξαν για την ομαλή, ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Σας περιμένουμε όλες/ους και το επόμενο τριήμερο στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας, να δημιουργήσουμε από κοινού ακόμα μια όαση χαράς και κεφιού στην αγαπημένη μας πόλη Δήμος Μεταμόρφωσης Αττικής!