Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης και του 4ου Εργαστηριακού Κέντρου Β' Αθήνας

Δωροεπιταγές αξίας 550 ευρώ, παρέδωσαν οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Μεταμόρφωσης και του 4ου Εργαστηριακού Κέντρου Β' Αθήνας (Ν. Ιωνίας), στη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημ. Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης, για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από διάθεση των προϊόντων που έφτιαξαν οι μαθητές.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν και προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και δείχνουν έμπρακτα το δρόμο για την ανάπτυξη αντίστοιχων εθελοντικών δράσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κος Γεώργιος Σπυρόπουλος, Διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Μεταμόρφωσης, η κα Μαρία Κατάρα. Διευθύντρια του 4ου Εργαστηριακού Κέντρου Β' Αθήνας ( Ν.Ιωνίας), η κα Χαραλαμποπούλου Τομεάρχης και οι κυρίες Θεοδωροπούλου Σοφία, Σοφιανού Αγγελική, Καϊμακάμη Ειρήνη και Νικολάου Αμαλία, καθηγήτριες του 2ου Γενικού Λυκείου, καθώς και μαθητές.

Η κα Μαρία Ντούρου, Προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημ. Υγείας, παρέλαβε τις δωροεπιταγές και μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κας Χαρίκλειας Νικολοπούλου.