Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Εκδηλώσεις

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ 26-27/6

Αγαπητές/οι φίλες/οι

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες έχουν προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από την Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου μας.

Το Σάββατο 26/6 και ώρα 20.30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, θα προβληθεί η ταινία "12 Χρόνια Σκλάβος" (Αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Στιβ Μακ Κουίv)

Περίληψη : Στην Νέα Υόρκη πριν τον Εμφύλιο Πόλεμο ζει ελεύθερος ένας Αφροαμερικανός οικογενειάρχης ο Σόλομον Νόρθαπ. Θα απαχθεί όμως από δουλεμπόρους και θα πουληθεί ως σκλάβος σε μια φυτεία του Νότου χωρίς να μπορεί να αποδείξει την αληθινή ταυτότητα του.

Πρωταγωνιστούν: Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπραντ Πιτ, Λουπίτα Νιόνγκο.

 

 

Την Κυριακή 27/7 και ώρα 20.30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, έρχεται ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων "ΑΣΤΕΡΙΞ" στην ταινία "Αστερίξ: Το Μυστικό Του Μαγικού Ζωμού" (παιδική animation).

Περίληψη : Μια πτώση της συγκομιδής του γκι, στέλνει τον δρυΐδη Πανοραμίξ μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ σε ένα ταξίδι στον Γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού ώστε να εξασφαλιστεί το μέλλον του χωριού.

Σκηνοθεσία : Αλεξάντρ Αστιέ.

Δανείζουν τις φωνές τους οι:Κώστας Δαρλάσης, Ντίνος Σούτης, Τάσος Κωστής, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Χρήστος Συριώτης, Γιώργος Σκουφής, Τηλεμαχος Κρεβάϊκας, Άντρια Ράπτη, Τόνια Σωτηροπούλου.

 

 

Θυμίζουμε πως τα μέτρα για την πρόληψη από την Covid 19 εξακολουθούν να ισχύουν για όλα τα Θεάματα - Ακροάματα, συνεπώς η τήρηση των αποστάσεων και η ορθή χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.


​Σας περιμένουμε στο δροσερό και φιλόξενο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Ώρα έναρξης 8.45 (αναλόγως της δύσης του ηλίου).

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Τμήμα Πολιτισμού

213 2012 997-998