Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Στην Attica Green Expo συμμετέχει ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

Όλα έτοιμα στο περίπτερο του #ΔήμοςΜεταμόρφωσης, ο οποίος συμμετέχει στη φετινή έκθεση Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος "Green Attica Expo" στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) από σήμερα, Τετάρτη 29 Μαίου έως και το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εργαζόμενοι της αρμόδιας Διεύθυνση Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Δήμου Μεταμόρφωσης θα υποδεχθούν πολίτες και μαθητές από όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και 400 μαθητές από δημοτικά σχολεία της Μεταμόρφωσης.

Οι συγκεκριμένοι μαθητές (κυρίως της 6ης Δημοτικού) θα μεταφερθούν με πούλμαν, μαζί με τους δασκάλους τους, στον συγκεκριμένο χώρο, θα ενημερωθούν για το Περιβάλλον και θα συμμετέσχουν σε διαδραστικές και βιωματικές δράσεις.

Σημείωση:

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν. Και συγκεκριμένα:

Tην Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού για τη οργάνωση της μεταφορά των μαθητών των σχολείων,

Tη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής για την βοήθεια με προσωπικό και την παρουσίαση του προγράμματος, Prepare «Προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος και της εκπαίδευσης για την κλιματική αλλαγή», που υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus +,

Tην Τεχνική Υπηρεσία για τις παρουσιάσεις των Περιβαλλοντολογικών τους δράσεων,

Την αρμόδια Διεύθυνση Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, η οποία είναι υπεύθυνη για την παρουσία μας, με ιδιαίτερη αναφορά στην κα Βιβή Σταυριανού, τον Προιστάμενο κ. Γιάννη Μπίστα και τον Αντιδήμαρχο κ. Στέλιο Σαριδάκη.

και τα δημοτικά σχολεία της Μεταμόρφωσης, τα οποία ανταποκρίθηκαν.