Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Στην Λαϊκή Αγορά στην Σωκράτους θα βρίσκεται αύριο, 27 Απριλίου, το κινητό πράσινο σημείο.

Αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου, το κινητό πράσινο σημείο του THE GREEN CITY θα βρίσκεται στην Λαϊκή Αγορά στην οδό Σωκράτους.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών - THE GREEN CITY, το οποίο απευθύνεται σε περίπου 4 εκ. πολίτες στους 66 δήμους της Αττικής, αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ, στο οποίο συμμετέχουμε και εναποθέτουμε -σε κινητές μονάδες συγκέντρωσης υλικών ανακύκλωσης (γνωστές ως κινητά πράσινα σημεία) μέταλλα, πλαστικά, χαρτί, γυαλί, σύνθετη συσκευασία, απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού μικρού μεγέθους, βρώσιμα έλαια και λίπη.

Στο πρόγραμμα αυτό σε καθημερινή βάση 60 Κινητά Πράσινα Σημεία πραγματοποιούν δρομολόγια, σταθμεύουν και λειτουργούν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά πολλών κατηγοριών και να επιβραβεύονται.

--> Δηλαδή με την συμμετοχή μας δεν συμβάλλουμε μόνο στην προστασία του Περιβάλλοντος, άρα της ίδιας μας της Ζωής, αλλά μαζεύουμε πόντους και κερδίζουμε δωροεπιταγές. <--

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να εγγραφείτε:

• Μέσω της mobile εφαρμογής The Green City, που είναι διαθέσιμη σε Google Play και App Store

• Στα Κινητά Πράσινα Σημεία, είτε μέσω της ειδικής touch οθόνης ή μέσω γραπτής αίτησης

• Μέσω της επίσημης σελίδας https://www.thegreencity.gr/