Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Συγκλονιστικές οι ερμηνείες της Θεατρικής Παράστασης "Έγκλημα στο Κατσικονήσι".

Τμήμα Πολιτισμού

Μεταμόρφωση, 18 Ιουλίου 2023

 

Συγκλονιστικές ερμηνείες σε ένα εξόχως απαιτητικό έργο, το '''Έγκλημα στο Κατσικονήσι'', στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμος Μεταμόρφωσης Αττικής!

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παράσταση παρακολούθησαν οι δημότες μας, που αψήφισαν τη ζέστη και γέμισαν το αίθριο του Συνεδριακού Κέντρου χθές βράδυ, το ψυχολογικό ερωτικό θρίλερ του Ούγκο Μπέτι ''Έγκλημα στο Κατσικονήσι''.

Συγκλονιστικές ερμηνείες από την αγαπημένη πρωταγωνίστρια Μαίρη Βιδάλη, που πρόσθεσε μια ακόμα επιτυχία στον μακρύ κατάλογο των θεατρικών της ρόλων, και τον Μιχάλη Αλικάκο που συνέπραξαν με έναν εξαιρετικό θίασο διακεκριμένων ηθοποιών και υπέροχοι φωτισμοί και μυστηριώδεις ατμόσφαιρες από τον Γιώργο Δανεσή σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό έργο με πολύ εύθραυστες ψυχολογικές ισορροπίες!

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Στράτος Σαραούδας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Δήμητρα Σκοπελίτη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ''Μαζί για την Μεταμόρφωση'', κ. Δημήτρης Πεπαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, κ. Γιάννης Κεχρής, εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας, συλλόγων και φορέων, υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη του Δήμου, καθώς και πλήθος δημοτών.

Η παράσταση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρεια Αττικής.

Μείνετε κοντά στο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης, ακολουθούν συνεχείς ανακοινώσεις σε ένα καλοκαίρι που εξελίσσεται πολιτιστικά συναρπαστικό.