Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Συνάντηση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού με την κα Μαίρη Βιδάλη.

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης για συνάντηση εργασίας την αγαπημένη ηθοποιό, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Πολιτισμού, κα Μαίρη Βιδάλη.

Στη εποικοδομητική συζήτηση που είχαν μαζί της η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα Χριστίνα Αντωνοπούλου, και ο υπεύθυνος καλλιτεχνικού προγραμματισμού του Δήμος Μεταμόρφωσης Αττικής, βαρύτονος κ. Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός, αντάλλαξαν απόψεις και συμπεράσματα σχετικά με την ήδη πολύ πετυχημένη συνεργασία του Τμήματος Πολιτισμού με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρεια Αττικής και τις δυνατότητες περαιτέρω εμπλουτισμού και ανάπτυξης της σε επίπεδο παραστάσεων, δράσεων, σχεδιασμού, πολιτιστικού προγραμματισμού και συναφών θεμάτων.

Συζητήθηκε εκτενώς ο ρόλος του Πολιτισμού κατά την διάρκεια της πανδημίας ενώ η κα Βιδάλη έδειξε εξαιρετικά ζωηρό ενδιαφέρον σχετικά με τις προσεχείς, νέες δραστηριότητες και τις καλλιτεχνικές δομές (Εργαστήρι Μουσικής – Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης) και τον προγραμματισμό τους.

Οι συνομιλητές διατύπωσαν αμοιβαία την ικανοποίηση τους για το άριστο επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των δύο φορέων ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους εν’ όψη της Θερινής Καλλιτεχνικής Περιόδου.