Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Συνάντηση των μαθητών του 4ου Γυμνασίου που κέρδισαν σε διαγωνισμό για το Περιβάλλον με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα.

Με τους μαθητές του τμήματος Β1, τον διευθυντή και καθηγητές του 4ου Γυμνασίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, για την 1η θέση που κέρδισε η πρότασή τους για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος στο Πρόγραμμα Περιβαντολλογικής Εκπαίδευσης, «Μαθητές σε Δράση για το Κλίμα» της WWF Hellas.

 

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δημήτρης Αναστασόπουλος, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, Γιώργος Στρογγυλούδης και Βασίλης Κορκολής, ο Διευθυντής και καθηγήτριες του Γυμνασίου.

 

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε σχετικά:

 

“Σημαντική η σημερινή μου συνάντηση με τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου οι οποίοι διακρίθηκαν στο Πρόγραμμα Περιβαντολλογικής Εκπαίδευσης, «Μαθητές σε Δράση για το Κλίμα».

 

Με μαθητές που έχουν όραμα και δουλεύουν για αυτό.

Με μαθητές οι οποίοι συνέταξαν την πρόταση για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος που κέρδισε το πρώτο βραβείο από την WWF Hellas.

Με μαθητές οι οποίοι αποτελούν τους οικο-εκπροσώπους μας, μας έκαναν υπερήφανους και μας έδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα στο μέλλον.

 

Γιατί όταν σεβόμαστε και προστατεύουμε το Περιβάλλον, σεβόμαστε την ίδια τη Ζωή.

 

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους καθηγητές και τους γονείς τους! Εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!