Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Στέλιου Σαριδάκη, με την Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, για την Ανακύκλωση.

Με την Αντιπεριφερειάρχη του Βορείου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, είχε σήμερα συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μεταμόρφωσης, Στέλιος Σαριδάκης.

 

Θέμα της σύσκεψης υπήρξε η ενίσχυση του προγράμματος ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής και φυσικά η συμμετοχή όλων των Δήμων. 

 

Ιδιαίτερη υπήρξε η αναφορά στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών- THE GREEN CITY της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ. Ένα Πρόγραμμα στο οποίο η Μεταμόρφωση είναι ένας από τους πρώτους Δήμους που συμμετέχει. Μάλιστα ο κ. Σαριδακης, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής και την κα Κεφαλογιάννη για τη στήριξή της, ενημέρωσε ότι η Υπηρεσία έχει καταθέσει αίτημα χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ) για δύο ακόμη κινητά πράσινα σημεία.

 

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένο χρόνο και ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βάλουμε στη ζωή των πολιτών την ανακύκλωση.