Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Μεταμόρφωσης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών.

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό των Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, είχε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.

Κατά τη διάρκειά της ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για τα έργα τα οποία πραγματοποιούνται στην Μεταμόρφωση και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται.

Ενημέρωσε τον κ. Σαραούδα ότι εντός των επομένων ημερών προχωρούν στο στάδιο της χρηματοδότησης και συνακόλουθα υλοποίησης συγκεκριμένες ενότητες του «Προγράμματος Αντ. Τρίτσης», εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφθεί προσωπικά τις τοποθεσίες που θα πραγματοποιηθούν τα έργα, τόσο πριν την έναρξη όσο και μετά το πέρας τους. Μια πρόταση την οποία δέχθηκε ο κ. Σαραούδας.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Μεταμόρφωσης έχει καταθέσει προτάσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνολικού ύψους σχεδόν 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν επικείμενα χρηματοδοτικά προγράμματα στα οποία θα μπορούσε να συμμετάσχει ο Δήμος Μεταμόρφωσης, αλλά και το ιδιαίτερα μεγάλο πρόσθετο κόστος, το οποίο επωμίζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω της πανδημίας, όπου ο Δήμαρχος ζήτησε να εξεταστεί η δυνατότητα πρόσθετης χρηματοδότησης.

Η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική, ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν ανάλογη συνάντηση στο μέλλον.