Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Μεταμόρφωσης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, δρ. Αντώνιο Αυγερινό, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Στέλιος Σαριδάκης, ο Υπαρχηγός Πολιτικής Προστασίας Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννης Δελής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε η κοινωνική πολιτική του Δήμου και αποφασίστηκε να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Μεταμόρφωσης και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, καταρχήν όσον αφορά σε μαθήματα πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής σε πολίτες και υπαλλήλους του Δήμου και σε δράσεις με την κοινωνική υπηρεσία.

 

Μάλιστα – σε αυτό το σημείο- ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, αφού επαίνεσε το σημαντικό έργο που γίνεται στη Μεταμόρφωση, προσφέρθηκε να στείλει άμεσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα μακράς διάρκειας, ενώ έθεσαν όλοι οι συμμετέχοντες από κοινού ως στόχο η σημερινή συνάντηση να αποτελέσει την αφετηρία για την δημιουργία όχι μόνο μας στενής σχέσης αλλά και την υπογραφή ενός ευρύτερου Μνημονίου Αμοιβαίας Κατανόησης (MoU) που θα περιλαμβάνει ακόμη και εκπαίδευση Πολιτικής Προστασίας.