Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Μεταμόρφωσης Στράτου Σαραούδα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Για όλα τα έργα που υλοποιούνται στη Μεταμόρφωση, με χρηματοδοτικά προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής και για όσα έργα αναμένεται να πραγματοποιηθούν, συζήτησε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη, Λουκία Κεφαλογιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης κρίσιμων αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Μεταμόρφωσης, στα έργα για το Αδριάνειο Υδραγωγείο, στα έργα ανακατασκευής του κόμβου Ράλλη και τοποθέτησης ηχοπετασμάτων στη Νέα Ζωή που σύντομα ξεκινούν, ενώ διεκδικούμε την χρηματοδότηση για ενεργειακή αναβάθμιση και άλλων σχολικών μονάδων μέσα από τα ΠΕΠ Αττικής και φυσικά τη δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου στο χώρο του νεότευκτου 2ου Λυκείου.

 

Σημαντικά έργα, την αναγκαιότητα των οποίων αναγνώρισε ο Περιφερειάρχης και αναμένουμε να ενταχθούν σε επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας.

 

Έργα με τα οποία καλύπτονται διαχρονικές ανάγκες της πόλης.

 

Σημειώσεις:

(Α) Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης παραχώρησε σήμερα ραδιοφωνική συνέντευξη, στην οποία αναφέρεται και στη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Αττικής. Μπορείτε να την ακούσετε, πατώντας ΕΔΩ.

 

(Β) Αν επιθυμείτε να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής, πατήστε ΕΔΩ.