Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Εκδηλώσεις

Συναυλία της 'Ολγας Βενέτη με τραγούδια των 80ς (Δευτ. 18 Ιουλίου).

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 18/7/2022 και ώρα 21.00 στο Ανοιχτό Θεατράκι Αττικής Οδού (Γ. Παπανδρέου 16 & Πλάτωνος) για να απολαύσουμε την Όλγα Βενέτη στη συναυλία "Fame"- Ο ρυθμός της επιτυχίας.

Στη συναυλία που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, η Όλγα Βενέτη επιλέγει τα ωραιότερα τραγούδια της δεκαετίας του 80’ και όχι μόνο, τα οποία άφησαν εποχή και παίρνουν άλλη διάσταση με την αισθαντική φωνή της.

Τραγούδια που στιγμάτισαν τα όνειρά μας, τις στιγμές μας, τραγούδια που χορέψαμε, ξενυχτίσαμε, που δίνουν ρυθμό στη ζωή μας μέχρι σήμερα και που ερμήνευσαν σπουδαίες φωνές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο όπως οι Shirley Bassey, Lara Fabian, Ελπίδα, Χριστιάνα, Αλέκα Κανελλίδου, Δήμητρα Γαλάνη, Τζένη Βάνου, κ.ά. Από μια τέτοια συναυλία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επιτυχίες του εμβληματικού συγκροτήματος των ABBA, όπως και τα κομμάτια «Για σένα» και «Θα’ μαι μαζί σου» της Όλγας Βενέτη, που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Η ανυπέρβλητη ερμηνεία της Όλγας Βενέτη, που κατορθώνει κάθε φορά να ενθουσιάζει και να ξεσηκώνει το κοινό με την εκφραστική φωνή της, είναι η εγγύηση της επιτυχίας!

Παίζουν οι μουσικοί: Πιάνο: Μάριος Καραμπότης, Τρομπέτα: Διονύσης Αγαλιανός, Κιθάρα: Πέτρος Σπιθουράκης, Μπάσο: Μάρκος Δημόπουλος, Ντραμς: Παναγιώτης Κολιαβασίλης

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς.