Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Εκδηλώσεις

Θεατρική Παράσταση "PRANA - Μία ενεργειακή κωμωδία" για άφθονο γέλιο στις 10/7 στο Συνεδριακό Κέντρο

Η Θεατρική Ομάδα «Υπερφωτισμένοι - Θεατρική Ομάδα Δήμου Φυλής» μετά την περσινή παράσταση "La Nona" που καταχειροκροτήθηκε και στη Μεταμόρφωση, έρχεται την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 στις 20:30, στο Συνεδριακό Κέντρο (Λητούς & Κύμης) με τη νέα, σπαρταριστή κωμωδία της, «PRANA- Μια ενεργειακή κωμωδία», που έγραψε και σκηνοθετεί ο Γιάννης Γαλανόπουλος, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή μέσω ήχου στο «PRANA» του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Γιώργου Πάντζα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Prana, στην ορολογία της yoga, σημαίνει ζωτική ενέργεια. Στο θέατρο σημαίνει μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις! Ο Λεωνίδας είναι συγγραφέας, περνά κρίση μέσης ηλικίας κι ενώ είναι παντρεμένος με τη Δώρα, συνάπτει σχέση με την Όλγα που είναι δασκάλα της yoga και κατάγεται από την Καλμικία. Το Prana … θα αρχίσει να χαλάει όταν η Δώρα θα προσλάβει ως δασκάλα yoga…την Όλγα! Μια ενεργειακή κωμωδία με καλά ανοίγματα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βούδα Σιακαμούνι!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό όπως σε όλες τις εκδηλώσεις.

Yogi και μη σας περιμένουμε να απολαύσουμε μια προσεγμένη παράσταση που αξίζει την προσοχή μας και υπόσχεται άφθονο γέλιο!!!