Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ξεκινούν οι εγγραφές για το φετινό Summer Camp

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης υλοποιεί και φέτος το θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με τίτλο "Χαρούμενο και Δημιουργικό Καλοκαίρι 2024". Ο Δήμος για μία ακόμη χρονιά βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους γονείς της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά ν' απασχοληθούν δημιουργικά και με ασφάλεια την καλοκαιρινή περίοδο. Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά πέντε (5) εβδομάδες. Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17/6 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19/7, στις εγκαταστάσεις του 1ου, του 2ου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης, καθώς και του 4ου, 7ου και 8ου Νηπιαγωγείου Μεταμόρφωσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Η καθημερινή διάρκεια του προγράμματος θα είναι από τις 07:30 έως 16:00. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα ν' απασχοληθούν με ασφάλεια, υπο την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών, σε δραστηριότητες ψυχαγωγικές, αθλητικές, αλλά κυρίως να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις, νέες φιλίες και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Όλα τα παιδιά πρέπει καθημερινά να έχουν μαζί τους καπέλο, σακίδιο, δεύτερη ενδυμασία, παγούρι με νερό, ελαφρύ φαγητό και κολατσιό.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου (ώρες 09:00 έως 14:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής), στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Μεταμόρφωσης (Κορίνθου 21, Ισόγειο). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2132012991 (κα Όλγα Γκαγκάνη).

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΑ: Ποδόσφαιρο (5Χ5), Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χορός, Πολεμικές τέχνες, Ολυμπιακά Αθλήματα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Εκπαιδευτικά προγράμματα, Εργαστήρια χειροτεχνίας - κατασκευών, Οικολογικές δράσεις, Εικαστικό εργαστήριο, Εκπαιδευτικές προβολές, Θεατρικό εργαστήριο, Μουσικοκινητική αγωγή, Λαική παράδοση.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ: Στη θάλασσα (παραλία Σχοινιά) *, Σε χώρους εκπαιδευτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.
* Οι εκδρομές για μπάνιο στη θάλασσα, πραγματοποιούνται παρουσία Ναυαγοσώστη και γίνονται με σκοινιά ασφαλείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Αίτηση Συμμετοχής συμπληρωμένη.
  • Βεβαίωση Ιατρού για τη συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες, η οποία να προσκομισθεί την 1η μέρα παρουσίας του παιδιού στο Σχολείο.
  • Πρόσφατο Λογιαριασμός ΔΕΚΟ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για ένα (1) παιδί 150€

Από δύο (2) παιδιά και πάνω 200€

Το ποσό συμμετοχής καταβάλλεται με την κατάθεση της Αίτησης και κατοχυρώνει την εγγραφή σας.