Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Δελτία Τύπου

Τηλεδιάσκεψη εργασίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωναϊού.

Στη τηλεδιάσκεψη εργασίας του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, με τους Δημάρχους της Αττικής, συμμετείχε σήμερα ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας. Θέμα της συνάντησης ήταν η ενδελεχής ενημέρωση για τις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής για τον περιορισμό του κορωναϊού,  η επικαιροποίηση του τι έχει κάνει ο κάθε Δήμος και ο συντονισμός όλων των πλευρών.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης παρουσίασε τα κύρια προληπτικά μέτρα, τα οποία έχει λάβει μέχρι και σήμερα, ενώ κατέθεσε την πρότασή του για το πως μπορούν να περιοριστούν φαινόμενα συνωστισμού στις λαϊκές αγορές. Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, επίσης, προσέλκυσε η πρόσφατη αιμοδοσία του Συνδέσμου "Κωστάκης Μεσογίτης" και ο ορισμός εποπτών του Δήμου οι οποίοι συστήνουν την τήρηση των προληπτικών μέτρων.

Ο κ. Πατούλης τόνισε εμφατικά ότι τόσο η Περιφέρεια, όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωτοπορούν στη λήψη των προληπτικών μέτρων, ενώ συνεχάρη τους Δημάρχους και το προσωπικό των Δήμων για την εγρήγορση και αποτελεσματικότητά τους.

Ο κ. Σαραούδας, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης, ανέφερε ότι "ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία. Συζητήσαμε για το που βρισκόμαστε και συντονιστήκαμε για το μέλλον. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης βρίσκεται -και θα παραμείνει- σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, πάντοτε φυσικά σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς. 

 

Όσο για την τηλεδιάσκεψη, είναι κατά κοινή ομολογία ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο οφείλουμε να αξιοποιούμε περισσότερο στο δημόσιο βίο και όταν -με το καλό- βγούμε από αυτή τη δοκιμασία. Όχι δηλαδή επειδή πρέπει, αλλά και επειδή το θέλουμε".