Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Ανακοινώσεις

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Γέμισε με παιδικές φωνές, γέλια και τραγούδια ο χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεταμόρφωσης!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κάλαντα από τη χορωδία του Ι.Ε.Κ. Μεταμόρφωσης, και συνεχίστηκε με τους σπουδαστές του τμήματος ζαχαροπλαστικής του Ι.Ε.Κ. Μεταμόρφωσης να φτιάχνουν μαζί με τα παιδιά πεντανόστιμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα!

Και φυσικά όπως σας υποσχεθήκαμε, ο Άγιος Βασίλης ήταν εδώ να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά!

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας και η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χριστίνα Αντωνοπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά, τον διευθυντή του Ι.Ε.Κ. κ. Σάββα Δήμου για τη συνεργασία, την εταιρία Λάβδα για τη χορηγία καραμελών, την εταιρία Record για τη χορηγία πλαστελινών και τα βιβλιοπωλεία «Καραγιάννη Ζήνα» και «Χαρτογωνία» για την χορηγία γραφικής ύλης.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην εταιρία Μαυρογένης για τη δωρεά χρηματικού ποσού, το οποίο διατέθηκε για την αγορά χριστουγεννιάτικων δώρων που δόθηκαν στα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά των δώρων έγινε από μαγαζιά της περιοχής μας, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίζετε τις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με την συμμετοχή σας και τη συνεχή παρουσία σας!