Γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 1509

Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικο Gala του Δήμου Μεταμόρφωσης (Παρασκευή 23/12, 20:00)

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης, με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε μία λαμπερή βραδιά την ερχόμενη Παρασκευή 23/12 και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης (Λητούς & Κύμης), να γιορτάσουμε με όμορφη μουσική στο Χριστουγεννιάτικο Gala του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Θα παρουσιαστούν δημοφιλή αποσπάσματα (προπόσεις, ιστορίες αγάπης, έρωτα, φιλίας και κεφιού) από τις όπερες "La Traviata", "Carmen", "Rigoletto", "Don Carlo", "Gianni Scicchi", από τις οπερέτες "Die Lustige Witwe" και "Οι Απάχηδες των Αθηνών", από το μπαλέτο "Ο Καρυοθραύστης" και γνωστά, πολυαγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο!

Τη σκηνή θα μοιραστούν η σοπράνο Άννυ Φασσέα, ο τενόρος Χρήστος Δεληζώνας, ο βαρύτονος Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός (έχοντας και την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς), solo βιολί η Αλεξάνδρα Νούσια, πιάνο ο Αλέξανδρος Φαρής, οι Χορωδίες του Δήμου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Βρυζάκη, η Ορχήστρα Δωματίου του Δήμου υπό τη διεύθυνση του Θεοδόσιου Αγγ. Σμυρνιού και οι σπουδάστριες της Σχολής Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού "Γωγώ Κατσιγιάννη" σε χορογραφίες της διευθύντριας της Σχολής.

Η κατασκευή του εορταστικού σκηνικού έγινε από την εικαστικό Βαρβάρα Κλάδη και το Δημιουργικό Εργαστήρι του Δήμου!

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Οι δράσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς!
Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!